over

FRANKSFREEDOM

 

Na mijn opleiding o.a. aan de V.L.-V.U. te Amsterdam (textiel en handvaardigheid), Kunstacademie te Maastricht (mode) en Fotovakschool te Apeldoorn werkzaam geweest voor diverse reclamebureau's in Nederland en Duitsland.
 

Daarnaast ligt mijn passie ook bij mijn vrije werk dat je op deze site aantreft. 


Door de loop van de jaren een steeds grotere affiniteit gekregen met bedrijven en instellingen voor welke De Mens een belangrijkere maat is dan enkel maximaal financieel gewin. 

Welhaast iedereen lijkt voortdurend bezig met het najagen van … ja van wat eigenlijk? Omdat het rennen en najagen vaak een doel op zich geworden lijkt te zijn, vergeten we af en toe eens stil te staan tijdens het rennen. Even stilstaan en bedenken waar het allemaal om gaat.

Om makkelijker stil te kunnen staan bij zowel blije als minder blije momenten bedacht en realiseerde ik dingen zoals je ze op deze site kunt zien. Heb je specifieke wensen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. In overleg kan heel veel.

Overtuigd van het idee dat de wereld ook voor onze kinderen en hun kinderen een prettige plek moet zijn om te leven. 

 

Ervaring :

Meer dan 25 jaar werkzaam als (grafisch)vormgever, fotograaf en een jaar of 10 werken met mensen in alle fases van hun leven. Van geboorte tot aan het einde van hun leven en alles wat daar tussenin ligt. Zowel in goede als minder fijne tijden.

 

Daarnaast heb ik mij mede ontwikkeld tot de persoon die ik nu ben door het maken van vrij-werk wat geresulteerd heeft in een aantal exposities in binnen- en buitenland.